Corner

Corner, 2012

Collage by Antoine Collet

Proposal for the facade of a concert hall in a redeveloping former industrial area in Greenpoint, New York.

The building is structured by large concrete pillars that support the roof, which is open to the public. Its height reflects those of the surrounding industrial buildings. Seen up close, the brick cladding forms a light envelope that surrounds the building in soft, flowing curves. These refined details reference the sophistication of the concert hall, recording studios, and rehearsal spaces housed by the building.

In collaboration with Jérôme Malpel and Elvire Amoura . If you are interested in creating a diptych, you can associate this drawing with Elevation.

Technique: Collage
Paper: Hahnemühle William Turner 310g
Medium: Art print type “giclee”
Ink type: Pigment inks anti-aging
Guarantee: Certificate of authenticity signed by the architect

+ more info about formats and framing options

ARKITEKTUR - LIMITED EDITIONS
Instagram
Pinterest
Facebook

Log in with your credentials

Forgot your details?